Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα της παράταξης μας

Το site αυτό αποτελεί πλέον την έγκυρη πηγή άντλησης των θέσεων της παράταξης μας καθώς και παρουσίασης των δράσεων μας , τόσο των συλλογικών όσο και των ατομικών, των στελεχών μας.

Δεν φιλοδοξεί , μέχρι νεωτέρας , να είναι ένα εντυπωσιακό ή ευχάριστο site. Προς το παρόν είναι απλώς ένας κατάλογος των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων θέσεων της παράταξης αναρτημένων σε χρονολογική σειρά ανάρτησης που ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο μου θα εμπλουτίζεται όσον αφορά το παρελθόν και σίγουρα όσον αφορά το παρόν και το μέλλον. Ίσως στο μέλλον μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερο ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες. Όμως έστω και έτσι πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο site τόσο για την άμεση παροχή έγκυρης πληροφορίας για τις θέσεις της παράταξης μας όσο και ως πηγή αναφοράς για κάθε ασχολούμενο με τα αντίστοιχα θέματα.


Επίσης πιστεύω ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για την δουλειά των ΜΜΕ , όσο και για την λειτουργία της ίδιας της παράταξης μας.

Την ευθύνη της διαχείρισης του site έχει αποκλειστικά ο υποφαινόμενος.


Γιώργος Α Ρούσσος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και
της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλύμνου
τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

e-mail: roussoskal@gmail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το διαβιβαστικό έγγραφο της πρότασης του τότε Δημάρχου Ρούσσου Γιώργου προς την τότε Υπουργό Περιβάλλοντος κα. Μπιρμπίλη Τίνα


Το διαβιβαστικό έγγραφο της πρότασης του τότε Δημάρχου Ρούσσου Γιώργου προς την τότε Υπουργό Περιβάλλοντος κα। Μπιρμπίλη Τίνα για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Δωδεκανήσου -2009
Κάλυμνος, 03-11-2009
Αρ. Πρωτ.:9619
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση: 852 00 Κάλυμνος
Τηλέφωνο: 2243 0-59151
Fax: 2243-028440
Email: mayor@kalymnos.gr
URL: www.kalymnos-isl.gr

ΠΡΟΣ: Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κα. Τίνα Μπιρμπίλη

κα। Υπουργέ,
Σας διαβιβάζουμε την πρότασή μας για την Ορθολογική Διαχείριση των Απορριμμάτων του Ν। Δωδ/σου (Αρ. Πρωτ.:9554/02-11-2009), γνωρίζοντας ότι ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι
σχετικοί προβληματισμοί σε όλα τα επίπεδα και επιθυμώντας να συμβάλουμε δημιουργικά στην σχετική συζήτηση για τη λήψη των βέλτιστων δυνατών αποφάσεων.
Με την ευκαιρία , σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.
Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Αν। Ρούσσος

Κοιν:
  1. Γραφείο Πρωθυπουργού
  2. Υφυπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματική Αλλαγής - κ। Ιωαν. Μανιάτη
  3. Υφυπουργό Εξωτερικών - κ. Σπ। Κουβέλη
  4. Βουλευτές Ν। Δωδ/σου
  5. Γ। Γ Περιφέρειας Ν. Αιγαίου
  6. Νομάρχη Δωδ/σου- κ. Ιωαν. Μαχαιρίδη
  7. ΤΕΔΚ-Πρόεδρο -κ. Μιχ. Κορδίνα














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου