Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα της παράταξης μας

Το site αυτό αποτελεί πλέον την έγκυρη πηγή άντλησης των θέσεων της παράταξης μας καθώς και παρουσίασης των δράσεων μας , τόσο των συλλογικών όσο και των ατομικών, των στελεχών μας.

Δεν φιλοδοξεί , μέχρι νεωτέρας , να είναι ένα εντυπωσιακό ή ευχάριστο site. Προς το παρόν είναι απλώς ένας κατάλογος των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων θέσεων της παράταξης αναρτημένων σε χρονολογική σειρά ανάρτησης που ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο μου θα εμπλουτίζεται όσον αφορά το παρελθόν και σίγουρα όσον αφορά το παρόν και το μέλλον. Ίσως στο μέλλον μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερο ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες. Όμως έστω και έτσι πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο site τόσο για την άμεση παροχή έγκυρης πληροφορίας για τις θέσεις της παράταξης μας όσο και ως πηγή αναφοράς για κάθε ασχολούμενο με τα αντίστοιχα θέματα.


Επίσης πιστεύω ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για την δουλειά των ΜΜΕ , όσο και για την λειτουργία της ίδιας της παράταξης μας.

Την ευθύνη της διαχείρισης του site έχει αποκλειστικά ο υποφαινόμενος.


Γιώργος Α Ρούσσος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και
της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλύμνου
τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

e-mail: roussoskal@gmail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η απόφαση 38/2010 της Δημαρχιακής Επιτροπής με την οποία καταρτίσθηκαν οι όροι-βαθμολόγηση του διαγων εκμίσθωσης απαιτούμενης έκτασης στην Καλόλυμνο

Η απόφαση 38/2010 της Δημαρχιακής Επιτροπής με την οποία καταρτίσθηκαν οι όροι του διαγωνισμού εκμίσθωσης της απαιτούμενης έκτασης στην Καλόλυμνο για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Δωδεκανήσου με παραγωγή ενέργειας -2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6
ΑΡΙΘΜOΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/10
Στη Κάλυμνο σήμερα 11/2/2010ημέρα Πέμπτη και ώρα: 13:00 μ.μ., συνήλθε στο Δημοτικό Κατάστημα η Δημαρχιακή Επιτροπή , ύστερα από την με αριθμό: 1035/5-2-10 πρόσκληση του Προέδρου αυτής κ। Γεωργίου Ρούσσου, Δημάρχου Καλυμνίων.
Παρόντες
Ρούσσος Γεώργιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ζωίδης Παντελής ΜΕΛΟΣ
Τρουμουλιάρης Απόστολος ΜΕΛΟΣ
Χριστοδούλου Φίλιππος ΜΕΛΟΣ
Μπούκης Μιχάλης ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Απόντες
Λελέκης Μιχάλης ΜΕΛΟΣ
Γαβαλάς Νικόλας ΜΕΛΟΣ
Σισώης Γεώργιος ΜΕΛΟΣ
Ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει απαρτία και κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως.
ΘΕΜΑ: 1. Κατάρτιση των όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση της απαιτούμενης δημοτικής έκτασης στη νήσο Καλόλιμνο για τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων για τη ....
Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών ότι με την υπ' αριθμ. 55/10 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η εκμίσθωση της απαιτούμενης δημοτικής έκτασης στη νήσο Καλόλιμνο για τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων για τη παραγωγή εναλλακτικής ενέργειας.
Καλούμαστε τώρα να καταρτίσουμε τους όρους της δημοπράτησης।
Η Δημαρχιακή Επιτροπή μετά από συζήτηση, αφού έλαβε υπ' όψιν και τις διατάξεις των άρθρων 103 148 και 149 του Ν . 3 4 6 3/06
άκουσε την εισήγηση του κ। Προέδρου
Απ ο φ α σ ί ζ ε ι ΚΑΤA ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Καταρτίζει τους όρους δημοπράτησης για την εκμίσθωση της απαιτούμενης δημοτικής έκτασης στη νήσο Καλόλιμνο για τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων για τη παραγωγή εναλλακτικής ενέργειας, ως εξής:

Το μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής κ. Ζωϊδης Παντελής μειοψήφησε.
Το Πρακτικό αυτό έγινε και υπογράφηκε από τους παρακάτω :
Ο Πρόεδρος
Ρούσσος Γεώργιος

Τα μέλη

Χριστοδούλου Φίλιππος
Τρουμουλιάρης Απόστολος
Μπούκης Μιχάλης
Ζωίδης Παντελής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου