Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα της παράταξης μας

Το site αυτό αποτελεί πλέον την έγκυρη πηγή άντλησης των θέσεων της παράταξης μας καθώς και παρουσίασης των δράσεων μας , τόσο των συλλογικών όσο και των ατομικών, των στελεχών μας.

Δεν φιλοδοξεί , μέχρι νεωτέρας , να είναι ένα εντυπωσιακό ή ευχάριστο site. Προς το παρόν είναι απλώς ένας κατάλογος των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων θέσεων της παράταξης αναρτημένων σε χρονολογική σειρά ανάρτησης που ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο μου θα εμπλουτίζεται όσον αφορά το παρελθόν και σίγουρα όσον αφορά το παρόν και το μέλλον. Ίσως στο μέλλον μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερο ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες. Όμως έστω και έτσι πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο site τόσο για την άμεση παροχή έγκυρης πληροφορίας για τις θέσεις της παράταξης μας όσο και ως πηγή αναφοράς για κάθε ασχολούμενο με τα αντίστοιχα θέματα.


Επίσης πιστεύω ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για την δουλειά των ΜΜΕ , όσο και για την λειτουργία της ίδιας της παράταξης μας.

Την ευθύνη της διαχείρισης του site έχει αποκλειστικά ο υποφαινόμενος.


Γιώργος Α Ρούσσος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και
της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλύμνου
τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

e-mail: roussoskal@gmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Α1. Σε σχέση με το εισηγητικό κείμενο που μας δόθηκε και τον Νόμο

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2012-2014»
Αθήνα 29/11/11

Α.Μακροσκοπικός – αρχικός έλεγχος του υποβληθέντος κειμένου και της Πρόσκλησης
στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Α 1. Σε σχέση με το εισηγητικό κείμενο που μας δόθηκε και τον Νόμο

1. Δεν μας δόθηκε κανένα εισηγητικό κείμενο γιατί:
Αυτό που μας δόθηκε (ηλεκτρονικά) είναι ένα κάποιο κείμενο , non – paper , που δεν το υπογράφει κανείς (είναι παντού ανυπόγραφο) και συνεπώς είναι μη αποδεκτό ως κείμενο για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

2। Άλλα αντ΄ άλλων και πλήρες μπέρδεμα-1. Άλλα μας λέει ο πρόσκληση ότι θα συζητήσουμε και άλλα μας λέει το εισηγητικό κείμενο ότι θα συζητήσουμε τελικά γιατί:
Το κείμενο που μας δόθηκε έχει τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2012-2014» ενώ σύμφωνα με την πρόσκληση για την συνεδρίαση του Δ।Σ. όπου θα συζητηθεί αυτό το κείμενο το θέμα είναι «Ψήφιση Στρατηγικού Σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Καλυμνίων» δηλαδή καλούμαστε να συζητήσουμε το Στρατηγικό Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Καλυμνίων και μας δίνουν τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Δήμου। Άλλα αντ΄ άλλων και πλήρες μπέρδεμα …॥ Συνεπώς: Δεν μας δόθηκε εγγράφως , ούτε εστάλη ηλεκτρονικά στους συμβούλους της παράταξής μας , κανένα κείμενο , ούτε καν non-paper , σε σχέση με το υπό συζήτηση θέμα που είναι αυτό που γράφει το πινάκιο – πρόσκληση


3। Άλλα αντ΄ άλλων και πλήρες μπέρδεμα -2
Αυτό το μη υπογεγραμμένο και άρα μη αποδεκτό non-paper που μας δόθηκε ηλεκτρονικά και που είναι διαφορετικό από το θέμα της πρόσκλησης , από μόνο του δεν προβλέπεται καν στον Νόμο γιατί:
Το ίδιο το κείμενο μας πληροφορεί με τον τίτλο του ότι είναι ο «Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2012-2014» του Δήμου Καλύμνου.
Η έννοια όμως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» δεν αναφέρεται καν , στον Νόμο και
συνεπώς :
Το κείμενο που μας δόθηκε αφορά κάτι που δεν προβλέπει ο Νόμος και πραγματεύεται όπως το ίδιο μαρτυρεί από τον τίτλο του μια έννοια άσχετη από τον Νόμο και μη ορισθείσα πουθενά σε αυτόν.

4। Άλλα αντ΄ άλλων και πλήρες μπέρδεμα -3
Αυτό το μη υπογεγραμμένο και άρα μη αποδεκτό non-paper που μας δόθηκε ηλεκτρονικά (δηλαδή Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ) και που είναι διαφορετικό από το θέμα της πρόσκλησης , και που δεν προβλέπεται καν ως έννοια στον Νόμο , αν το θεωρήσουμε (προς
χάριν εργασίας) ότι είναι η μια έννοια από τις δύο σχετικές έννοιες που προβλέπει ο Νόμος , ότι δηλαδή είναι ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ τότε είναι και πάλι λάθος κείμενο στην παρούσα φάση γιατί τότε :
Το κείμενο που μας δόθηκε μας καλεί να ψηφίσουμε τον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (δηλαδή του Επιχειρησιακό Πρόγραμμα σύμφωνα με την υπόθεση που κάναμε)
του Δήμου ενώ ο Νόμος επιφυλάσσει αυτήν την απόφαση του Δ.Σ. για επόμενη φάση
της προβλεπόμενης διαδικασίας। Στην παρούσα φάση αυτό που ο Νόμος θέλει
είναι να ψηφίσουμε ένα σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου με βάση το οποίο σε επόμενη φάση θα ψηφιστεί ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός (ή αλλιώς το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου με βάση την υπόθεση μας για ταύτιση των δύο εννοιών).

5. Άλλα αντ΄ άλλων και πλήρες μπέρδεμα -4. Αυτό το
μη υπογεγραμμένο και άρα μη αποδεκτό non-paper που μας δόθηκε ηλεκτρονικά (δηλαδή Ο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ) και που είναι διαφορετικό από το θέμα της πρόσκλησης
, και που δεν προβλέπεται καν ως έννοια στον Νόμο , αν το θεωρήσουμε (προς χάριν εργασίας) ότι είναι η μια έννοια από τις δύο σχετικές έννοιες που προβλέπει ο Νόμος , ότι δηλαδή είναι ΤΟ κείμενο του ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ τότε είναι και πάλι λάθος κείμενο
στην παρούσα φάση γιατί τότε :
Το κείμενο που μας δόθηκε μας καλεί να ψηφίσουμε ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (δηλαδή τον Στρατηγικό Σχεδιασμό σύμφωνα με την υπόθεση που κάναμε) του Δήμου ενώ ο Νόμος επιφυλάσσει αυτήν την απόφαση του Δ.Σ. για επόμενη φάση της προβλεπόμενης
διαδικασίας। Στην παρούσα φάση αυτό που ο Νόμος θέλει είναι να ψηφίσουμε ένα σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου με βάση το οποίο σε επόμενη φάση θα ψηφιστεί ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός (ή αλλιώς Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του Δήμου με βάση την υπόθεση μας για ταύτιση των δύο εννοιών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου