Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα της παράταξης μας

Το site αυτό αποτελεί πλέον την έγκυρη πηγή άντλησης των θέσεων της παράταξης μας καθώς και παρουσίασης των δράσεων μας , τόσο των συλλογικών όσο και των ατομικών, των στελεχών μας.

Δεν φιλοδοξεί , μέχρι νεωτέρας , να είναι ένα εντυπωσιακό ή ευχάριστο site. Προς το παρόν είναι απλώς ένας κατάλογος των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων θέσεων της παράταξης αναρτημένων σε χρονολογική σειρά ανάρτησης που ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο μου θα εμπλουτίζεται όσον αφορά το παρελθόν και σίγουρα όσον αφορά το παρόν και το μέλλον. Ίσως στο μέλλον μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερο ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες. Όμως έστω και έτσι πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο site τόσο για την άμεση παροχή έγκυρης πληροφορίας για τις θέσεις της παράταξης μας όσο και ως πηγή αναφοράς για κάθε ασχολούμενο με τα αντίστοιχα θέματα.


Επίσης πιστεύω ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για την δουλειά των ΜΜΕ , όσο και για την λειτουργία της ίδιας της παράταξης μας.

Την ευθύνη της διαχείρισης του site έχει αποκλειστικά ο υποφαινόμενος.


Γιώργος Α Ρούσσος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και
της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλύμνου
τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

e-mail: roussoskal@gmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ-ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΑ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ειδική σημείωση:
Το εισηγητικό κείμενο καταρτίστηκε από εργολάβο-εξωτερικό συνεργάτη με παράνομη – άτυπη ανάθεση από τον Δήμαρχο σε αυτόν και με υπόσχεση από τον Δήμαρχο στον εξωτερικό συνεργάτη, ότι θα πληρωθεί ο εξωτερικός συνεργάτης από την ΑΝΔΩ με ανάθεση από αυτήν σε αυτόν της σχετικής εργασίας εκ των υστέρων , κάτι που ρητά απαγορεύεται από τις σχετικές Διατάξεις και ούτε καν το γνωρίζει ή το έχει αποφασίσει η ΑΝΔΩ!!!!!

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Το θέμα προετοιμάστηκε με ουσιωδώς παράτυπη και παράνομη διαδικασία , ήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο με σημαντικές και ουσιώδεις παρατυπίες τόσο όσον αφορά το περιεχόμενο της
πρόσκλησης όσο και όσον αφορά το εισηγητικό κείμενο και τέλος και το σημαντικότερο το ίδιο το εισηγητικό κείμενο είναι ουσιωδώς ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΣ και δεν πληροί τις απαιτήσεις των σχετικών διατάξεων ούτε όσον αφορά τον τύπο , ούτε όσον αφορά το ουσιαστικό του περιεχόμενο.

Άρα:
Η συνεδρίαση θα πρέπει να ματαιωθεί και να ξαναγίνει όταν θα αρθούν οι ανωτέρω λόγοι παρατυπίας και παρανομίας.
Σε περίπτωση που παρόλα αυτά η συνεδρίαση γίνει και το θέμα τεθεί σε ψήφιση , εμείς ως παράταξη οφείλουμε να καταψηφίσουμε το κείμενο αυτό ως πρόταση προς απόφαση
Σε περίπτωση που το θέμα εγκριθεί , θα πρέπει να αξιώσουμε να εγγραφεί στο σχετικό πρακτικό του Δ।Σ. το σύνολο των ανωτέρω παρατηρήσεων μας και να ενημερώσουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τον Καλυμνιακό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου