Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα της παράταξης μας

Το site αυτό αποτελεί πλέον την έγκυρη πηγή άντλησης των θέσεων της παράταξης μας καθώς και παρουσίασης των δράσεων μας , τόσο των συλλογικών όσο και των ατομικών, των στελεχών μας.

Δεν φιλοδοξεί , μέχρι νεωτέρας , να είναι ένα εντυπωσιακό ή ευχάριστο site. Προς το παρόν είναι απλώς ένας κατάλογος των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων θέσεων της παράταξης αναρτημένων σε χρονολογική σειρά ανάρτησης που ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο μου θα εμπλουτίζεται όσον αφορά το παρελθόν και σίγουρα όσον αφορά το παρόν και το μέλλον. Ίσως στο μέλλον μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερο ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες. Όμως έστω και έτσι πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο site τόσο για την άμεση παροχή έγκυρης πληροφορίας για τις θέσεις της παράταξης μας όσο και ως πηγή αναφοράς για κάθε ασχολούμενο με τα αντίστοιχα θέματα.


Επίσης πιστεύω ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για την δουλειά των ΜΜΕ , όσο και για την λειτουργία της ίδιας της παράταξης μας.

Την ευθύνη της διαχείρισης του site έχει αποκλειστικά ο υποφαινόμενος.


Γιώργος Α Ρούσσος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και
της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλύμνου
τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

e-mail: roussoskal@gmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γ. Έλεγχος πληρότητας και εγκυρότητας περιεχομένου Επιπέδων 1 και 2 του υποβληθέντος κειμένου (Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου)

ΜΕΡΟΣ Γ: Έλεγχος πληρότητας και εγκυρότητας περιεχομένου Επιπέδων 1 και 2 του υποβληθέντος κειμένου (Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου) σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 18183/02।04.2007 όπως τροποποιήθηκε από την Υπουργική Απόφαση 5694/03.02.2011
1। Γενικά το κείμενο έχει σημαντικές και ουσιαστικές ελλείψεις που το καθιστούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ για να ψηφιστεί ως Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου μας.
2। Στον έλεγχο που κάναμε ελέγξαμε το αν υπάρχει το κάθε προβλεπόμενο από τις σχετικές διατάξεις περιεχόμενο με τον αντίστοιχο γενικό τίτλο (επίπεδο 1) και το αν υπάρχουν τα αντίστοιχα υποθέματα με τους αντίστοιχους υπό – τίτλους (επίπεδο 2)
3। Δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τον έλεγχο στο επίπεδο 3 δηλαδή στην πληρότητα και στην εγκυρότητα των κειμένων και των πληροφοριών που αυτά περιέχουν , ανά τίτλο και ανά υπό-τίτλο। Σε όσες περιπτώσεις προλάβαμε να κάνουμε έλεγχο επιπέδου-3 ο χαρακτηρισμός που δώσαμε γέρνει προς την επιείκεια και ίσως ένας περισσότερο υπομονετικός και με
διάθεση χρόνου έλεγχος να έδινε χαρακτηρισμούς επί το δυσμενέστερο. Για όσες
περιπτώσεις δίνουμε τον χαρακτηρισμό στο κείμενο ως ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΣ είμαστε 100%
σίγουροι ενώ σε όσες περιπτώσεις δίνουμε τον χαρακτηρισμό «ΕΠΑΡΚΕΣ» κρατάμε
ελαφρές έως και ισχυρές επιφυλάξεις εκτός κάποιων περιπτώσεων.
4. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Γ (ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ):
Το κείμενο που μας δόθηκε κρίνεται τυπικά και ουσιαστικά ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΣ με βασική αιτία την ελλιπέστατη συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων κάτι που οφείλεται στην μη συμμόρφωση με την προβλεπόμενη διαδικασία όπως επισημάνθηκε στο μέρος Β και δεν βαρύνει με κανένα τρόπο τον εξωτερικό συνεργάτη που κλήθηκε να μορφοποιήσει και συγγράψει ένα κείμενο με μηδενική βοήθεια από τον Δήμο , σε ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο και εκτός νομίμων προθεσμιών , με επισφαλή αμοιβή και μηδενική ουσιαστική διαδικασία συλλογής των πλέον
απαραίτητων ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων του Δήμου , ενώ στις περισσότερες
περιπτώσεις του εδόθησαν και λάθος στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου